25 ΜΑΡΤΙΟΥ 1821

Διάφορα sites για δωρεάν (τσάμπα) πράγματα
Δεκέμβριος 1, 2012
Περί αγανάκτησης
Δεκέμβριος 2, 2012

Του Χρήστου Μανώλη

ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΟΡΤΑΖΑΜΕ ΤΗΝ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ

 

  Ξεχάστε την παλιά ημερομηνία, με την παγκόσμια διακυβέρνηση όλα αυτά θεωρούνται ντεμοντέ, πάμε για νέες  παρελάσεις, νέες καταθέσεις στεφάνων , μάλλον πάμε για…..
μια κατάθεση στεφάνου , στη  μνήμη της χώρας μας που τόσο αγαπήσαμε.

Ποσό δίκιο είχαν όλοι τελικά , ποσό ευτυχισμένοι θα ήμασταν αν δεν είχαν ξεσηκωθεί κάποιοι αγράμματοι  να διώξουν τους ευεργέτες μας , σίγουρα θα είχαμε γλυτώσει την χρεωκοπία διότι όλοι αυτοί οι κλεφτοκοτάδες, που μας κυβερνάνε χρόνια, θα είχαν κρεμαστεί από τα κατάρτια των πλοίων στον Βόσπορο, αν τους είχε πάρει χαμπάρι ο Σουλτάνος ότι τον έκλεβαν.

Αντί αυτού αφήσαμε  να μας απελευθερώσουν  και χάσαμε την τεραστία ευκαιρία να είμαστε μέρος μιας τεράστιας αυτοκρατορίας και να μην τσακωνόμαστε για το αν το Καστελόριζο είναι στο Αιγαίο η στην Μεσόγειο.
Θα κάναμε και οικονομία τεραστία στα εξοπλιστικά διότι θα αγοράζαμε τα απολύτως απαραίτητα και έτσι δεν θα είχαν την ευκαιρία να αγοράζουν επαύλεις όσοι υπέγραψαν τα συμβόλαια των αγορών.

Επίσης θα είχαμε και πολλά τζαμιά και δεν θα διαμαρτυρόμαστε που τώρα θέλουν να κτίσουν ένα στον Βοτανικό , θα ήταν πιο μαζεμένα τα κορίτσια διότι χωρίς μπουργκα δεν θα τολμούσαν να βγουν από την πόρτα , θα κάναμε και οικονομία στις αγορές ρούχων και παπουτσιών.

Επειδή όμως από αυτό το ατόπημα , δηλαδή την επανάσταση του’21 φτάσαμε να καταλήξουμε περίγελος της διεθνούς σκηνής για να εξιλεωθούμε, τώρα θα σιωπήσουμε και θα αποδεχτούμε την επομένη σκλαβιά , σε αυτήν δεν θα επαναστατήσουμε, αλλά σε αυτή που μας επιβάλουν.


Και έτσι υπόδουλοι  , κάθε χρόνο θα γιορτάζουμε την ιδία μέρα με την έναρξη της επανάστασης του ’21 που ξεχάσαμε…
Την συνέχιση της υποδούλωσης που τελικά… «αξίζουμε» ;