Το χρώμα των μαλλιών σου

Μπορώ να χάσω κοιλιακό λίπος;
Φεβρουάριος 2, 2015
Μηλόπιτα
Φεβρουάριος 4, 2015

λέει πολλά για τον χαρακτήρα σου!!!

image

Το χρώμα των μαλλιών σου λέει πολλά για τον χαρακτήρα σου Πολλές έρευνες επιμένουν ότι οι άνθρωποι κρίνουν εύκολα κάποιον από το χρώμα των μαλλιών του. Μία ματιά στην ξανθιά που κάθεται στο γραφείο πίσω σας εύκολα θα μπορούσε να σας παραπέμψει σε στερεότυπες εκφράσεις εξάλλου. Γενικεύσεις και προκαταλήψεις, χρώματα και αποχρώσεις καθορίζουν όχι μόνο τη μόδα αλλά και το τι θέλουμε να δείξουμε στους άλλους.

image

 

Για παράδειγμα, η πλατινέ απόχρωση όπως αναφέρει το clickatlife σε φυσικό χρώμα μαλλιών είναι προνόμιο των… ολίγων. Μόλις το 10% του παγκόσμιου πληθυσμού. Είναι ένα χρώμα που αναζητά την προσοχή καθώς είναι σπάνιο, άρα και αξιοπρόσεκτο. Βέβαια, οι βαφές μαλλιών έχουν φέρει τα πάνω κάτω πλέον. Το χρώμα των μαλλιών σου λέει πολλά για τον χαρακτήρα σου Από την άλλη, το κλασικό ξανθό, παραπέμπει στην «σεξοβόμβα» αλλά και στην teenager της διπλανής πόρτας (ειδικά αν μένετε στο Λος Άντζελες). Εκτός από το σεξαπίλ βέβαια, το ξανθό δείχνει άτομο διασκεδαστικό, με διάθεση φλερτ και εξωστρεφή προσωπικότητα. Το όμπρε είναι (ακόμα) μόδα και δείχνει άνετο και cool άτομο. Η σκούρα ρίζα που καταλήγει σε ανοιχτές άκρες παραπέμπει σε ανέμελη προσωπικότητα, αλλά και σε μια γυναίκα που ρισκάρει χωρίς να βασίζεται στην ασφάλεια.

image

Είτε φυσικό είτε όχι, το καστανό χρώμα στα μαλλιά δείχνει σταθερότητα και αυστηρότητα. Μερικές φορές μάλιστα, είναι και δείκτης δίκαιου και ηθικού χαρακτήρα. Το μαύρο είναι ένα δύσκολο χρώμα, όπως ακριβώς και ο χαρακτήρας όλων όσων έχουν αυτό το χρώμα στα μαλλιά τους. Με το μυστήριο να τις χαρακτηρίζει, οι γυναίκες με μαύρα μαλλιά αντιλαμβάνονται την έννοια της δημιουργικότητας, ίσως περισσότερο από άλλους Το χρώμα των μαλλιών σου λέει πολλά για τον χαρακτήρα σου Οι φυσικές κοκκινομάλλες, πάλι είναι δύσκολη υπόθεση. Μόλις το 2 έως 6% του παγκόσμιου πληθυσμού μπορεί να διεκδικήσει τον χαρακτηρισμό της φυσικής κοκκινομάλλας. Έτσι, οι σπάνιες κοκκινομάλλες είναι συνήθως περιπετειώδεις, εξωστρεφείς και όπως είναι αναμενόμενο, φλογερές προσωπικότητες. Το κόκκινο του χαλκού είναι το «πύρινο» εκείνο χρώμα που δηλώνει ότι ένα άτομο έχει ισχυρή άποψη, αλλά δεν είναι πεισματάρικο, με θέληση, αλλά όχι άστατο και γεμάτο πάθος αλλά όχι ευέξαπτο.

image

image

Πηγή: mystikaomorfias.gr

 

Της Μαρίας Χαϊδου
Αισθητικός μακιγιάζ
τηλ. Επικοινωνίας : 6972325712