Καλοκαιρινό μακιγιάζ που δεν λιώνει

Δροσερό Γιαουρτίνη
Αύγουστος 22, 2013
Η ιστορία του ρεμπέτικου
Σεπτέμβριος 9, 2013

Όσο λιγότερο τόσο το καλύτερο και ειδικά το…

καλοκαίρι που η θερμοκρασία είναι στα ύψη. Για να μην «λιώσει» το μακιγιάζ, απλά αποφύγετε τις πολλές στρώσεις και επιλέξτε τα κατάλληλα προϊόντα.

χρώμα που πολλές φορές έχει και δείκτη προστασίας από τον ήλιο. Αν έχετε λιπαρό δέρμα επιλέξτε ένα τύπου oil free.  Απλώστε το προϊόν με βρεγμένο σφουγγαράκι, έτσι θα χρησιμοποιήσετε λιγότερη ποσότητα και θα έχετε ένα ομοιόμορφο χρώμα στο πρόσωπο.

1

Αν οι δυσχρωμίες είναι έντονες χρησιμοποιήστε ελάχιστο concealer προσώπου.

Σταθεροποιήστε τη βάση μακιγιάζ με μια διάφανη, απαλή πούδρα προσώπου. Χρησιμοποιήστε πινέλο για πούδρα προσώπου αντί για pon-pon για να έχετε πιο φυσικό και ελαφρύ αποτέλεσμα.

Για τα μάτια χρησιμοποιήστε ένα concealer ειδικό για το άνω βλέφαρο ή μια ουδέτερη κρεμώδη σκιά ματιών και μετά απλώστε μια σκιά ματιών σε σκόνη.

Επιλέξτε μια αδιάβροχη μάσκαρα και απλώστε τη σαν δεύτερη στρώση μετά την κανονική. Έτσι θα προστατέψετε τις βλεφαρίδες από την αφυδάτωση και παράλληλα η μάσκαρα θα μείνει στη θέση της.

Για ρουζ χρησιμοποιήστε την κρεμώδη μορφή, προσφέρει μεγαλύτερης διάρκειας αποτέλεσμα που δεν αλλοιώνεται εύκολα με την υψηλή θερμοκρασία.

Κάντε το περίγραμμα των χειλιών με ένα nude μολύβι, απλώστε ελάχιστη βάση μακιγιάζ ή concealer προσώπου και από πάνω πούδρα. Στη συνέχεια απλώστε το κραγιόν ή lip gloss. Έτσι θα έχετε μεγαλύτερης διάρκειας αποτέλεσμα και το κραγιόν δεν θα ξεφύγει από το περίγραμμα των χειλιών.

Της Μαρίας Χαϊδου

Αισθητικός μακιγιαζ

Τηλ. επικοινωνίας 6972325712