Η επετειακή 80η ΔΕΘ άνοιξε τις πύλες της

Οι πολικές αρκούδες λιμοκτονούν στη Νορβηγία
Σεπτέμβριος 8, 2015
N.Y. CITY: 14 Χρόνια μετά
Σεπτέμβριος 12, 2015

από τις 5 έως τις 13 Σεπτεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης και τα εγκαίνια της πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Προκόπης Παυλόπουλος.

Η τελετή των εγκαινίων έλαβε χώρα στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης» την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στις 20:00. Η παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας αναδεικνύει τη σημασία και τη βαρύτητα του παλαιότερου και μεγαλύτερου εκθεσιακού θεσμού της χώρας, της ΔΕΘ, η οποία εξακολουθεί να αποτελεί πόλο έλξης για εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες και για εκθέτες από όλο το φάσμα της εγχώριας οικονομίας και παραγωγής.

Η ΔΕΘ στην 80η διοργάνωση της θα αναδείξει τις καινοτομίες, τις πρωτοβουλίες εξωστρέφειας και την αδιάκοπη προσπάθεια ενίσχυσης και αναδιοργάνωσης της ελληνικής οικονομίας και των επιχειρήσεων. Με το πλήθος των εκδηλώσεων και των πρωτοβουλιών που θα υλοποιηθούν κατά τη διάρκεια της έκθεσης, ο θεσμός της ΔΕΘ θα υπογραμμίσει τον ρόλο του, ενώνοντας το παρελθόν με το παρόν και προδιαγράφοντας ταυτόχρονα το μέλλον.

φωτογραφικό υλικό απο το Aria Free Press

IMG_6946 IMG_7315 IMG_6944 IMG_6938 IMG_6715 IMG_6702 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAIMG_6946 OLYMPUS DIGITAL CAMERA