Εσθονία: Eesti Kunstiakadeemia: Μεγάφωνα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ: Χωρίς πρόστιμο όσοι υποβάλλουν αίτηση για άδεια χρήσης νερού μέχρι 30/9/2015
Σεπτέμβριος 23, 2015
Σπρέι εναντίον αρκούδων
Σεπτέμβριος 24, 2015

Ακαδημίας Τεχνών της Εσθονίας


Από τις 18 Σεπτεμβρίου, τρία γιγάντια μεγάφωνα για τα καλοκαίρια έχουν εγκατασταθεί στο δάσος από μια ομάδα φοιτητών από την Ακαδημία Καλών Τεχνών της Εσθονίας.

Τα μεγάλα αυτά μεγάφωνα  προσφέρονται σε όλους! Το σύστημα προορίζεται για περισυλλογή και κωνικό σχήμα του ενισχύει τους ήχους της φύσης για να σας βυθίσει στην καρδιά του δάσους.

Η εγκατάσταση θα λειτουργήσει ως ένα κιόσκι, όπου οι περιπατητές θαβιώσουν τη στιγμή στο δάσος αλλά και για να κατανοήσουν και να εκτιμήσουν το δάσος με νέους τρόπους.

Αλλά και για  να προσπαθήσουμε να αποκαλύψει μερικά μυστικά του δάσους.

Birgit õigus είναι ο φοιτητής κατά την έναρξη του έργου, η κα Mariann Drell, Ardo Hiiuväin Lennart Lind, Henri Kaarel Luht Mariette ονομάζεται Johanna Sepp, Kertti αιθάλη, Sabine Suuster συμμετείχε στην επίτευξη και υλοποίηση του έργου.

4250-architecture-design-muuuz-archidesignclub-magazine-blog-decoration-interieur-art-maison-architecte-eesti-megaphone-02 4250-architecture-design-muuuz-archidesignclub-magazine-blog-decoration-interieur-art-maison-architecte-eesti-megaphone-03 4250-architecture-design-muuuz-archidesignclub-magazine-blog-decoration-interieur-art-maison-architecte-eesti-megaphone-04 4250-architecture-design-muuuz-archidesignclub-magazine-blog-decoration-interieur-art-maison-architecte-eesti-megaphone-05 4250-architecture-design-muuuz-archidesignclub-magazine-blog-decoration-interieur-art-maison-architecte-eesti-megaphone-06 4250-architecture-design-muuuz-archidesignclub-magazine-blog-decoration-interieur-art-maison-architecte-eesti-megaphone-07 4250-architecture-design-muuuz-archidesignclub-magazine-blog-decoration-interieur-art-maison-architecte-eesti-megaphone-08 4250-architecture-design-muuuz-archidesignclub-magazine-blog-decoration-interieur-art-maison-architecte-eesti-megaphone-09

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Ακαδημίας Τεχνών της Εσθονίας

Estonian Academy of Arts