ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ: Eνεργοποίηση του 2ου μικρού σάρωθρου πόλης

ΣΑΡΔΕΙΣ – ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΝ
Μάρτιος 3, 2017
"Κρυμμένα" Γιάννενα
Μάρτιος 6, 2017

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 DSC02309 DSC02314 DSC02333 DSC02337 DSC02347

Στην ενεργοποίηση  του 2ου μικρού σάρωθρου πόλης προχώρησε  η Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Αγρινίου.  Πρόκειται για ένα μηχάνημα που παρέμενε ανενεργό για περισσότερα από 5 χρόνια  και πλέον εντάχθηκε στο δυναμικό του Τμήματος.

 

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Ανδρέας Καλαμπαλίκης αναφερόμενος στην επαναλειτουργία του μηχανήματος σημείωσε χαρακτηριστικά:

 

« Η καθαριότητα αποτελεί έναν από τους πιο δύσκολους και ταυτόχρονα απαιτητικούς τομείς της καθημερινότητας των δημοτών.

Η σημερινή Δημοτική Αρχή,  πιστή στην δέσμευσή της για βελτίωση της εικόνας της πόλης, ενεργοποιεί  σιγά-σιγά όλο το δυναμικό που έχει στην διάθεσή της. Στο πλαίσιο αυτής της πολιτικής θέσαμε σε λειτουργία ένα,  «ξεχασμένο»  στις αποθήκες, σάρωθρο που ήταν ανενεργό από το 2011. Έτσι,  με 2 σάρωθρα πόλης, μπορούμε πλέον να εξυπηρετούμε τις ανάγκες όχι μόνο του κέντρου αλλά να επεκτείνουμε την δράση των μηχανημάτων  στις Δημοτικές Ενότητες.

Είναι πεποίθησή μας  ότι,  σταδιακά με την σωστή διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού αλλά και των μηχανημάτων  που διαθέτουμε,  θα μπορέσουμε να  κερδίσουμε το στοίχημα της βελτίωσης της καθημερινότητας των Αγρινιωτών».